Thursday 22 April 2010

Αλλεργια στις δεσμευσεις..

Monday 19 April 2010

Ρε μαλακα, τι σκατα γινεται;;;

Οϊ σοβαρα τωρα, εν παμε καλα. Καθολου. Εσχει μια σπασμα μηνες να γραψω στο μπλοκ γιατι εν ειχα ιδιαιτερα κεφκια. Αλλα σιγα σιγα φερνω τζαι γω τον νου μου, αλλα σε λιες μερες εν να τον χασω παλε. Τωρα εν που παιζω τον πελλο τζαι εν καθουμε να θκιαβασω τζαι αππωνουμε με μαλακιες. Μαλακιες του στυλ, να ξαναδω ουλα τα επεισοδια του παρα πεντε και των s1ngles σε επαναληψη, για να 'χω μετα να λαλω οτι ειχα δουλειες και εν ηβρα πολλη ωρα να θκιαβασω γι' αυτο εν εγραψα οσο εμπορουσα. Οι φιλοι μου ειπαν μου, οτι αν επεζα στους s1ngles, ηταν να ημουν η Ρανια, επειδη τζαι καλα εν κατζια. Αλλα οπως ειπε τζαι η Ρανια, εν φταιω εγω που ουλλοι οι αλλοι εν ηλιθιοι. Ε μα συγνωμη!
Ε τουτο τζαιρο που εγω ποσκολιουμαι ποτζι ποδα, εγιναν μια φαουσα πραματα γυρω μου, στους φιλους μου, στο πλανητη, στον Παπακαλιατη, στο Καρμα κτλ.
Ξεκινουμε που τον Παπακαλιατη, αφου εχω του αδυναμια του γεριμου. Τελος παντων, εβαρεθηκε τον η ψυσχη μου αλλα εσχει χαρη που Δευτερα νυχτα εν εσχει τιποτε αλλο να δω. Ειχα το μα τον Θεο απορια, τοσα επεισοδια γιατι εν εβαλε ακομα gay να παιξει μες την σειρα. Ωσπου να το καλοσκεφτω τζαι να το πω, ο ενας που τους τεσσερις επιε με λεσβια, τζ' αρεσε του τζιολας τζαι επια το εργολαβια τζαι καθε θκιο επεισοδια καπου αλλου τους θωρουμε να φκαλουν τα μαθκια τους. και μετα να καθουνται να συζητουν για γκομενες, πρωην τζαι επομενες. Ε μετα εχουμε, τον πασχια γκομενο Παπακαλιατη που παει για γαμο, αλλα ηντα chance να μεν χωρισει μολις μαθει οτι η αρφη του ενεν αρφη του τζαι μπορει ανετα να την εσχει γκομενα. Οσο παει τουτη η ιστορια, γινετε τζαι πιο απλη, καθημερινη τζαι καθολου περιπλοκη ή φανταστικη. Σε θκιο τρια επεισοδια εν να θωρουμε τον Παπακαλιατη να καμει λευκαριτικο τζαι να το θεωρουμε φυσιολογικο.
Μετα εν η παρεα της φεγγαροπετρας μη χεσω. Τζινοι σε λιο εν να συγχιζουν τα ονοματα. Τοσο πολλα περνει ο ενας τον αλλον, στο τελος εν θα ξερουν ποιος εν ο σωστος τζαι ποιος ο λαθος. Μετα παθαινουν αμνησιες, προσπαθουν να αυτοκτονησουν αλλα παντα σωζουν τους (εν εχουν ουτε καν τυχη οι καημενοι), συλλαμβανουν τους για φονο, μετα αφηνουν τους τζαι παει η ιστορια τζαι δωστου πιεση. Τζαι να σκεφτεσαι εσυ, ποση σκατα εμπνευση εσχει πιον τουτη η Ακριτα; Εφαε τζαι τον Φωσκολο η γεριμη.
Ε καλα το Καρμα δια ρεστα τον τελευταιο τζαιρο. Το να εχω ενα μωρο, που το εδωκαν σε παρανομη υιοθεσια πριν 8 χρονια χωρις να το ξερω, αλλα τυχαια εγω ερωτευτηκα τον θετο του πατερα, εν ουλα τα λεφτα σφηνακια. Ειπαμε εν καρμα, αλλα επαρακαμετε το. Που τζινο που πινει παντως η Δημητριου, θελω τζαι 'γω. Που τα βρισκουν ρε φιλουι μου ασπουμε;
Ε τελοσπαντων, η τηλεοραση εκουρασε με πλεον. Ασε που εκλεισαν το στεκι, τζαι εν εχουμε τιποτε να δουμε πιον. Ναι στην Ελλαδα τουτο τους επειραξε τωρα, το στεκι και το greek-movies. Μετα την Τζουλια ηταν τουτο.
Περναμε τωρα στα φιλικα. Χα! Εχουμε τζαι λεμε δαμε.
1ον. Πλεον στις σχεσεις επιτρεπονται τα παντα. Φτανει να εσχεις αυτοκινητο, τζαι να μεν φοασαι να παεις νυχτα σε νεκροταφειο. Τα αλλα ερκουνται που μονα τους, γυρνεις του τζαι κουννες, ε τζαι στο τελος γυρνεις τζαι πισω. Το κερατο στις μερες μας, θεωρειται λειτουργημα μανα μου. Τζαι τα τριγωνα, εν τα αγαπημενα μας πλεον. Γιατι αν οϊ, εν εσχεις χαζι. Εν εισαι ανδρωπος.
2ον. Για φετος το καλοκαιρι, αντι σκυλακια για κατοικιδια, καποιοι εθκιαλεξαν ιπποποταμους. Οι φεττωμενοι γκομενοι εκαταργηθηκαν, που λετε. Και μαζι τους και οι ρακκετες στη παραλια, γιατι βαλε εσυ τωρα εναν που με καμει 10 φορες σε μεγεθος να βουρα να φερνει την μαππουα. Εν παει ενε; Ενα αλλαξουμε χιλιετια τζαι να μασχιετε ακομα. Τελοσπαντων τουτο το αστειο εν να το σταματησουμε συντομα, αν τα καταφερουμε βεβαια γιατι καθε φορα βρισκουμε τζαι κατι καινουργιο να πιντωνουμε. Αλλα ενε σωστο. Ειμαστε τζαι σοβαροι ανθρωποι.
3ον. Καποιοι φευκουν, καποιοι ερκουνται. Καποιοι αλλοι παν τζαι κιτα κελλα, μια ποτζι μια ποδα. Ωσπου να μου τσακρισουν τελεια τα νευρα μου τζαι τελος παντων αχ Τζερινια μανα μου. Καπου ακουσα πως "η ηλιθιοτητα αρχισε να γινεται εθνικοτητα". Να το προσεξουμε λιο ομως.
Ε για φιναλε αφηκα τον πλανητη. Για να μεν τους παρει ουλους ο θκιαολος, το καλο που τους θελω εν να ανοιξουν τα γαμημενα τα αεροδρομια, να στραφουν πισω οι φοιτητες, να δωκουμε τις μαννο εξετασεις, να πιενουμε τζαι μεις σιγα σιγα εσσο μας. Ο,τι θυμαται ο καθενας, σχιερεται. Ηφαιστειο τζαι μαλακιες. Που το 1821, τωρα ηβρε να ξαναγινει. Τωρα που καιγεται ο κωλος μας. Ρε γραφω σε θκιο φτομαδες, μεν πεζετε πουσκιες. Σβηστε το, φυσατε του περκι πνασει ενι ξερω ηντα που να καμετε. Μεν παρει τζαι το αλλο τωρα, τζαι εν πετασσουμε ποτε μας! Γαμω την τυχη μου, γαμω.
Ε κατα τα αλλα εν ουλα πομπα φαση, μελι..! Φιλουι μου αρφουι μου πινεις οξα να σου γιρω;; Cheers!