Friday 29 January 2010

Δεν υπαρχει σωτηρια..

  • Κριση! Περναμε κριση.. κριση αισθηματων; Δεν εχουμε πια. Κι αν εχουμε δεν τα δειχνουμε. Τα 'χουμε καλα φυλαγμενα. "Σου λειπω καθολου; -Μπορει ναι, μπορει οχι, οχι και τοσο, σχεδον καθολου." Αϊ χεσε με ρε!! Γι' αυτο με πριζεις ολη μερα;;; Δεν απαντας τωρα ε; 
  • Εσυ! Ναι εσυ.. εισαι ενα ανθρωπακι! Ασημαντο κιολας! Θα εξευτελιστεις κι αλλο;; Οσο με διασκεδαζεις με την τοση βλακεια σου, αλλο τοσο με κουραζεις! Γι' αυτο παρ'το αποφαση και ξεπερασε το!! Καιρος ειναι.
  • Αληθεια η μανα, της αδελφης και γκομενας του Παπακαλιατη θα πεθανει ή θα σωθει στο τελος; Που τα βρισκει ομως ε; Αλλα τον λυπαμαι, τον καημενο. Ειναι γκαντεμης. Ολοκληρος γυναικειος πληθυσμος αυτος πηδηξε την αδελφη του. Απλα καθημερινα προβληματα!.. μην το δειτε σαν υπερβολη. Οχι καλε, σιγα!! 
  • Εγω λεω να "πηδηχτει κι αυτος απ' το παραθυρο" σαν τον Λεβεντη. Σεβασμος στην Ελληνικη Γλωσσα πανω απ' ολα!! 
  • Γρηγορη αναφορα στο Xfactor.. Αδικια που διωξανε την Ηβη. Ας εξηγησει καποιος του κ. Θεοφανους, οτι δεν μας νοιαζει τι λεει η καρδια του.. Μας αφηνει παντελως αδιαφορους. Ειδικα του συγκεκριμενου!! Επισης αν ξαναδω στο Facebook, βιντεακι τις "Εξαιρεσεις" δεν ξερω τι θα γινει. Φτανει πια!! Υμνος εγινε, και δεν ειναι κι η εποχη του..
  • Στο Καρμα τι γινεται;; Εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους ή μου φαινεται; Κι αυτο το ναυαγιο, ελεος πια. Ουτε ο τιτανικος, τοσο κλαμα - τοση επιτυχια!
  • Μας ηρθε και το love bites Κυπρο! Περιεργο ομως που δεν βγαλαμε προς τα εξω τον πολιτισμο μας. Μαλλον δεν το ειχε αναλαβει ο ΚΟΤ (Κυπριακος Οργανισμος Τουρισμου). Προφανως ασχολειται ακομη, με το πως θα πεισει τους Αγγλους, να κατεβουν διακοπες στο νησι Φεβραρη μηνα. Να γλυτωσουν τις κακοκαιριες και καλα.. Αλλιως θα εβλεπες τους διαγωνιζομενους στο love bites, με παραδοσιακες στολες, να ψηνουν σουβλα, και να τραγουδανε το ¨Χρυσοπρασινο φυλλο". Εννοειται πως γιναμε ρεζιλι!! "Η Γαλλια ειναι ωραια πολη" Ναι αμε! Κι η Ιταλια ενα πανεμορφο χωριο!! Μαθημα γεωγραφιας και αγαπω Ραδιο Αρβυλα!! Τελοσπαντων, με την βλακεια μας καναμε ευτυχισμενο και τον πιο δυστυχο ανθρωπο..! Ειμαστε λαος με χιουμορ!! 
  •  Πολυ διαβασμα βλεπω αυτο το εξαμηνο και σκιαζομαι.. Δεν εχω συνηθισει κιολας. Μ'εχει ταραξει κι αυτο το κρυο! Θελω καλοκαιρι, τωρα! Τι τωρα, χθες!! 
  •  Ερχονται καρναβαλια! Την μισω αυτη τη γιορτη. Δεν ξερω γιατι. Μαλλον, γιατι δεν εχω τοση φαντασια, για να σκεφτω κατι εξυπνο να ντυθω..
Αυτα με απασχολησαν τις τελευταιες δυο βδομαδες.. Ε, ρε προβληματα που 'χει ο κοσμος!! Τελικα, δεν υπαρχει σωτηρια.. Εχω ξεφυγει, εχω χασει το νοημα.. αλλα καλυτερα σ'αυτο το κοσμο που ζουμε, το μονο που εχει σημασια πια ειναι να γελαμε!!