Monday 4 October 2010

Summertime and the living is easy




Άρκησα λίο αλλά έκαμα το, τζαι έκαμα το για σένα, για να μεν πελλάνεις στις επαναλήψεις..

Εγώ μιλώ; - 9 η πίκκα! .. τζ’ ένα φανταζέ καλοτζαίρι!!
Όϊ αλήθκεια, μπορεί να ελύσαμε τζαι να εστάξαμε μες το ξερονήσι, αλλά το καλοτζαίρι ήταν έξαλλο!
1ον. Επίαμε παντού! Εκτός τζίνο το γέριμο το camping που θέλω να δω πότε σκατά εν να κατάφερουμε να πάμε.. αλλά όπως τζαι να ‘σχει εμάθαν μας στη Λεμεσό, στον Πρωταρά, στην Λάρνακα, ως τζαι στην Πάφο εδείξαμε! Ναι, στην Πάφο μόνο εμείς εδείξαμε. -Γενική παρατήρηση και συμβουλή: ζητούνται επειγόντως κομμώτριες και στυλίστριες στην συγκεκριμένη επαρχία!-
Τζ’ αν πιεις λίο παραπάνω (μια πότσα ουίσκι μόνος σου πας την χαρά) τζαι έσχεις απορίες, εν έσχει πρόβλημα, είμαστε ούλες Θεές, εν παρεξηγούμε!
2ον. Πάντα έχω μες το ψυγείο μου τον DiCaprio έτσι βουτημένο μες τον πάγο, όπως ήταν μετά που εβυθίστηκε ο Τιτανικός. Έτσι τζαμέ μες την γωνιά, δίπλα που το λάχανο τζαι το μαχαλλεπί της Δράκου, που ως τζαι για το μαχαλλεπί της Πανδώρας, Έπρησε!
3ον. Επρήσαν τζ’ άλλοι η αλήθκεια τούτο καλοτζαίρι..  Τσίνοι που έχουν τόσα κόμπλεξ, που επειδή εν τόσα πολλά νομίζουν πως εν τζαι τα δυνατά τους σημεία. Τζαι έτσι ξαφνικά εγίναν μου ούλοι, Άντρες βαρετοί τζ’ ασήκωτοι, ρήτορες, έξυπνοι, μιλούν ποτζί, μιλούν ποδά, ξαναμιλούν, εν φκάλουν κοινώς φάουσα... αλλά τζ’ ο Θεός να κατεβεί πάλε γελείες ένι.. Πήα τα γέριμα, που τζίν’ το 3, στο 7! Μεν κόφκεις πίσω.
..εν θα προλάβεις την ζωή τζαι μιαν την έσχεις.

Αλλά!! Βάλε λάδι κι έλα βράδυ.. φέρε και το όπλο σου τζαι που να μας δεις με το cabrio, το καφέ πάντα, εε πέξε μας..? κουλή!
 4ον.  ¨Οι λογικοί κι όσοι ζουν με το αίσθημα, φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα¨... τα πιο όμορφα γενέθλια, τα πιο ξεχωριστά! Και με την Μόνικα να τραγουδά Ρουβά! Το Chivas, στη κυρία επειδή ήταν θεά!
5ον.  Επίαμε τζαι στο Villa empa, αλλά τίποτε εν έμπενε η αλήθκεια. Επίαμε και στο Little Buddha Bar, τζαι μετά εκαταλήξαμε στο Zoo να ακούμε σε επανάληψη (επειδή ο Βρεττός εν έσχει άλλα τραούθκια) το “πού θα φτάσω πού, μαζί σου πάω παντού και στη κόλαση και στον παράδεισο κι αν έχεις όρεξη μέχρι την άβυσσο”. Πε τζαι να πεις, έμαθα το! Τζαι Πλυν 2 επίαμε, τζαι επέρασα γαμάααατα. Εγώ πάντα! Άνθρωπος της ποιότητας μη χέσω! Βαλάντω, βαλάντω εσύ κάνεις κουμάντο!! Δεν κατεβαααίνω, αν είν’ η αγάπη ένα τρένοοοο! Θεααα στη συναυλία!
Εφκήκε τζ’ η Βίσση όπως το φωτιστικό, το αναμμένο. Αν εσβήναν ούλα τα φώτα τζίνη ήταν να λάμπει κόμα.. τζαι που την πολλήν την κόκα, τζαι Γιαννή να την εφωνάζαν, τζίνη την ώρα ήταν να εγύριζε.. Αλλά ήταν απόλυτη για άλλη μια φορά.!!